O nama

Kompanija “Eso Tron” je osnovana 2011-te godine u Novom Sadu, gde se nalazi i centralno skladište za prijem i otpremanje sirovina. Osnovna delatnost kompanije Eso Tron je sakupljanje otpadnog jestivog ulja i sakupljanje odnosno prerada neopasnih organskih otpada, pored navedenog bavimo se i otkupom biljnih ulja i nusproizvoda nastalih iz proizvodnje ulja.

Kompanija “Eso Tron” je, preko svojih saradnika na terenu, prisutna na području cele Srbije, a uz saradnju sa  partnerskom kompanijom “Ekotron” pouzdan smo partner na području Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Poljske.

Vizija kompanije “Eso Tron” je biti pouzdan dugoročni partner na području sakupljanja i zbrinjavanja neopasnih organskih otpada na tržištu zapadnog Balkana, poštujući najviše standarde u rukovanju istih, što dokazuje certifikat ISCC EU koji je kompanija dobila 2013. godine i uspešno obnovila svake naredne godine.        

Menadžment kompanije, u skladu sa profesionalnim odnosom i predanim radom koji je zastupljen u poslovanju, određuje jasnu viziju i visoke ciljeve u budućnosti. Ovi ciljevi su postavljanje najviših standarda kroz nove proizvode i usluge, posvećenost kupcima, zaštita životne sredine, postojanje pouzdanih partnera i kreiranje vrednosti kako za sve zaposlane u preduzeću tako i za komitente preduzeća. Želja menadžmenta je osvajanje statusa najpoželjnijeg partnera u vršenju delatnosti kojima se kompanija bavi uz   orijentisanost ka razvoju na bazi primene vrhunske tehnologije kao i uvođenju savremenih metoda kontrole proizvodnog procesa.

Kompanija “Eso Tron” je naveća kompanija koje se bavi sakupljanjem otpadnih jestivih ulja u Srbiji a uz to je i jedina kompanija u široj okolini koja je registrovana za delatnost proizvodnje organizacionog skupljanja organskog otpada i prerade istog. “Eso Tron” je prva kompanija u Srbiji koja je ishodovala dozvolu za mlevenje organskog otpada i higijenizaciju istog.

Zaštita životne sredine je smer svih prethodno navedenih aktivnosti i dostignuća kompanije. Životna sredina je ono što delimo sa Vama i zaista nastojimo da istrajemo u unpređivanju iste kako bi učinili da svi živimo u zdravijem okruženju a našim budućim generacijama omogućili da dožive životnu sredinu kao rešenje a ne problem. Uz zajedničku saradnju uspeh za zdraviju sredinu je zagarantovan!

Ekologija budućnosti je pred vama